Nedělní oběd
Zpět

Nedělní oběd

4 hod.
24. 02. 2023, 17:30
199 volných míst

Vstup do online vaření

900 Kč

  • 1

    Pokud jste tak ještě neučinili, zakupte si kurz skrze náš portál. Je to překvapivě jednoduché a na pár kliknutí.

  • 2

    Po zakoupení kurzu obdržíte emailem unikátní osmimístný kód, který dobře uschovejte. Přístupový kód prosím vyzkoušejte s předstihem a postupujte dle instrukcí níže.

  • 3

    Připravte si veškeré potřebné vybavení a ingredience k vaření, jejichž seznam jste obdrželi v informačním emailu. Buďte připraveni, kurz probíhá živě a nebude možné zastavovat.

  • 4

    Pro uplatnění přístupového kódu vyplňte pole “Zadejte přístupový kód“ a klikněte na “Pokračovat“. Zakoupený kód je vázaný výhradně na jednu osobu, a proto si pečlivě zkontrolujte údaje, které zadáte v následujícím kroku. Tyto údaje by měli být pravdivé a na jejich základě pak budete vpouštění do online kurzu.

  • 5

    Vyplňte své osobní údaje a pokračujte do virtuální přípravny. Následně prosím vyčkejte na znamení pro připojení do kurzu. V případě, že se plánujete připojit skrze mobilní telefon či tablet, tak je nutné si předem stáhnout aplikaci ZOOM (IOS/Android).

  • 6

    Jakmile Vám bude povolen vstup do kurzu, klikněte na tlačítko “Připojit se do online kurzu“ a vyčkejte na spojení. Do kurzu Vám bude udělen přístup postupně. Pokud se připojujete skrze aplikaci ZOOM na mobilu nebo tabletu, tak po Vás bude opětovně požadováno zadání Vašeho jména, toto jméno by mělo korespondovat se zadanými údaji v rámci čtvrtého kroku.

  • 7

    V případě jakéhokoliv problému se neváhejte obrátit na naši klientskou podporu na info@chefarena.cz.

O kurzu

Jak připravit, nedělní sváteční oběd pro celou rodinu?
Jednoduše a s grácií, tak abyste všechny překvapili.
To vás naučí Petr Hajný na našem on-line kurzu, kde si společně připravíme toto menu.

Kuřecí vývar se šunkovými knedlíčky masem a zeleninou
Vepřová panenka pečená ve slanině, gratinované brambory a glazovaná šalotka
Tiramisu

Společně probereme celou přípravu menu, celý kurz probíhá živě a online.
Vše uvaříte z pohodlí své kuchyně, podle našeho živého vysílání.
 
Po uhrazení kurzu obdržíte, přihlašovací údaje na online.chefarena.cz a veškeré instrukce k vaření, seznam potřebného inventáře, seznam surovin a recepty.

V den konání kurzu si vše potřebné připravte a ideálně cca 10-15min. před samotným kurzem se připojte, dostanete se do "PŘÍPRAVNY" zde vám bude opět vše připomenuto co máte mít připraveno, tak abychom se během kurzu samotného nezdržovali.

Následně dojde k zahájení kurzu, všichni účastníci budou mít vypnuté mikrofony a s CHEF ARENOU komunikují pomocí chatu. Ideální je, aby všichni účastníci měli zapnuté kamery a lektor tak mohl sledovat, jak kdo stíhá.

Nemusíte se bát, budeme vařit v takovém tempu, aby nikdo nezaostával, lektor se neustále vrací zpět v krocích a opakuje co máme hotovo a jak jsme toho dosáhli. 
Po každém dokončeném chodu následuje, jeho konzumace, na závěr kurzu se všem povolí zapnout mikrofony, tak abyste mohli společně s lektorem komunikovat a hodnotit.
 
Ze studia s vámi bude komunikovat také moderátor, který bude vyřizovat všechny vaše poznámky  a dotazy. Vy si na pomoc můžete vzít klidně celou rodinu a strávit s námi pohodový večer u skvělého jídla. 

Vždy doporučuje mít také připravené nějaké dobré víno nebo pivo. :)

Těšíme se na vás.
Fotografie šéfkuchaře
Šéfkuchař

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi
  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky. 
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.